Tyky-Kuntoseteli.fi -sivut uudistuivat

Tyky-Kuntoseteli.fi -sivut on uudistettu ja samalla päivitettiin Tyky-ilmettä.

Tyky-maksuvälineiden kotisivut ja yleisilme uudistuivat

Tyky-Kuntosetelin taustayhtiö RJ-Kuntoiluseteli Oy aloitti liikuntamaksuvälineen suunnittelun vuonna 2004. Tyky-Kuntoseteli liikuntaan ja sen myötä www.tyky-kuntoseteli.fi julkaistiin keväällä 2005. Kotisivujamme on uudistettu ja paranneltu vuosien mittaan maltilla ja nyt 11 vuoden jälkeen oli aika päivittää koko Tyky-ilme.

Tyky.fi on uusi osoitteemme, josta suomalaiset työnantajat saavat jatkossakin perinteiset ja sähköiset maksuvälineet henkilöstöjensä liikunta- ja kulttuuriedun kustannustehokkaaksi järjestämiseksi. Kotisivumme ja yleisilmeemme ovat päivitettyjä, mutta maksuvälineemme ominaisuuksineen ovat tutut ja turvalliset. Tyky-Kuntosetelit plus-ominaisuudella tai ilman 2€ ja 4€ arvoisina sekä mobiilimaksutapa Tyky-Online tilauseräkohtaisella sekä käytönmukaisella jälkilaskutuksella ilman ennakkomaksuja, ovat ominaisuuksineen säilyneet ennallaan.

Tyky-maksuvälineiden sopimuskumppaneina on yli 7000 liikunta- ja kulttuurikohdetta ympäri Suomen. 300 000 työikäistä työllistävät 5000 suomalaista työnantajaa ovat valinneet henkilöstöedukseen Tyky-maksuvälineet. Jatkossa tyky.fi -sivujen kautta saa sivuilla kävijä entistä enemmän työhyvinvointiin liittyviä uutisia, asiakastarinoita, kiinnostavia blogi-kirjoituksia sekä tietenkin työnantaja tilattua henkilöstölle lisää Tyky-Kuntoseteleitä tai Tyky-Onlinea, joilla henkilöstö pysyy aktiivisina.

Tervetuloa uusille www.tyky.fi -kotisivuillemme ja kiitos tervemenoa vanhat tyky-kuntoseteli.fi -sivut!

www.tyky-kuntoseteli.fi

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje